donderdag 10 januari 2008

Het onvermijdelijke



De laatste dagen lijkt het wellicht steeds stiller te worden op dit weblog. In feite is dat ook zo. Als de dagen zoveel op elkaar lijken als hier het geval is, is het niet makkelijk om steeds weer nieuwe inspiratie te vinden voor originele verhalen. De geachte lezer hoeft zich echter geenszins zorgen te maken: ik wijd mijn leven grotendeels vol overgave aan de studie en op dit moment kan ik trots zeggen dat ik eigenlijk met alle vakken voor loop op schema. Naast studeren is er gelukkig ook nog tijd om de spreekwoordelijke stoom af te blazen. Gisteravond hebben we een heerlijke avond in de mess gehad, waarbij ook de voorgaande klassen ruim vertegenwoordigd waren en ook tussendoor nemen we regelmatig de ruimte voor een lolletje, al is het maar door elkaar het leven zuur te maken, zoals eergisteren toen klasgenoot Peter, zonder het zelf te weten verhuisd bleek naar de gemeenschappelijke huiskamer, of gisteren toen klasgenoot Guido de veters van zijn schoenen uit de knoop mocht halen terwijl deze aan het plafond van de gang bungelden. Als je echter regelmatig een aandeel hebt in dit soort activiteiten is het natuurlijk onvermijdelijk dat je op een zeker moment zelf het slachtoffer wordt en zo kwam het dat ik vanmiddag alweer voor de derde keer de gang stond te zwabberen om vervolgens de negerzoenen van mij af te douchen….

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gxtxmxrgxn Mxrtxxn,

Lxng txmx, nx sxx!

Dx klxnkxrs xp mxxn pc dxxn hxt nxxt. Prxbxxr dxs mxxr xxns tx xntcxxfxrxn wxt hxxr xllxmxxl stxxt. Hxt xs lxxk xm jx blxg tx lxzxn, gx vxxrxl zx dxxr! Xk zxl dx xnvxrmxxdxlxxkx blxg-stxltx wxt dxxrbrxkxn. Xk hxb xxgxnlxxk mxxr drxx dxngxn tx mxldxn:
1. Dx LVNL xs xndxrs zxndxr jxx, dxt spxcxxlx Jaxmbx-gxlxxd vxn jx mxbxxltjx :-)
2. Mxxn brxxrtjx gxxt dx xxrstx wxxk vxn fxbrxxrx nxxr dx Fxkkxr 70.
3. Jx txndpxstx xs xp :-)

Hxppx lxndxngs, xx-fxvxlxgx.

Anoniem zei

Gxtxmxrgxn,

Lxng txmx, nx sxx!

Dx klxnkxrs xp mxxn pc dxxn hxt nxxt. Prxbxxr dxs mxxr xxns tx xntcxxfxrxn wxt hxxr xllxmxxl stxxt.
Hxt xs lxxk xm jx blxg tx lxzxn, gx vxxrxl zx dxxr! Xk zxl dx xnvxrmxxdxlxxkx blxg-stxltx wxt dxxrbrxkxn. Xk hxb xxgxnlxxk mxxr drxx dxngxn tx mxldxn:
1. Dx lxchtvxrkxxrslxxdxng xs xndxrs zxndxr jxx, dxt spxcxxlx Jxmbx-gxlxxd vxn jx mxbxxltjx :-)
2. Mxxn brxxrtjx gxxt dx xxrstx wxxk vxn fxbrxxrx nxxr dx fxkkxr zxvxntxg.
3. Jx txndpxstx xs xp :-)

Grxxtz, xx-fxvxlxgx.

Anoniem zei

He martijntje,

Nou we lezen het nog wel hoor....
goed dat je studie zo voorspoedig verloopt...
had je mijn mail over onze party nog ontvangen?

x nic